Всички българи, които смятат, че Системата убива - всички“, са поканени

...
Всички българи, които смятат, че Системата убива - всички“, са поканени
Коментари Харесай

Протест с дрескод черна тениска пред парламента днес

Всички българи, които считат, че „ Системата убива - всички “, са поканени на единен митинг през днешния ден пред Народното събрание в 17 часа. Недоволните ще тръгнат на шествие до постройката на държавното управление, митингът ще продължи до 20 часа, излиза наяве от фейсбук страницата на събитието. 
 Майки на деца с увреждания подаряват пояси на депутатите  Нов палатков лагер на хора с увреждания пред Народно събрание  Мотористи поддържаха митинга на майките на деца с увреждания в Хасково
Протестиращите декларират: " Системата не убива единствено децата, възрастните с увреждания и техните фамилии! Системата убива - всички! ". Според тях „ това е митинг на народа против системата. Борба за заслужен живот, тук и в България. “ 

По данни на уредниците от Конфедерация за отбрана правата на децата, Фондация " Движение на българските майки ", Сдружение " Защита на правата на хората с аутизъм в България ", Алианс на жителите за България и други, системата е прокудила за 10 години 1 200 000 българи. 

Всички същински българи, които желаят да се обединим в тази идея и да прекъснем геноцида върху българския народ, дано мощно да извикаме " Системата няма да ни убие "! Нека всички ръководещи схванат, че ние сме по-силни от тях и ще се борим да осигурим бъдеще за нас и нашите деца! Нас не ние боязън от провокации и закани! Затова каним всички българи да се обединим и спасим България! Молим всички да бъдат с черни тениски!, декларират уредниците. 

В апела си за митинг те пишат още: 

„ България е Пирин! България е Странджа! България е Босия! България е баба Дора! България са миньорите! България са пенсионерите! България са учителите! България са хората с увреждания! България са децата ни! България сме всички ние, които системата убива и затрива! България, не е властта!!! В България няма нито един наказан за корупция по високите етажи на властта! България е най-бедната и корумпирана страна в Европа! В България няма промени в нито една сфера! Но България е наша! Ще търсим отговорност от виновните! Ще желаеме оставки! Не, няма да се „ махне този проблем “ от главата на премиера! Проблемът сте вие - ръководещите от всички партии и обединения! “. 

Мотористи във Варна ще поддържат митинга пред общината там. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР